Десподов: Не е наше задължение да оправяме футбола в България


Десподов: Не е наше задължение да оправяме футбола в България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

662 0

Крилото на Лудогорец и на националния отбор по футбол Кирил Десподов говори пред медиите преди световната квалификация със Северна Ирландия. В навечерието на Конгреса на БФС Десподов беше попитан за него, като отговори, че не е той човекът, който трябва да го коментира, нито е негово задължение да оправя футбола в България.

“Най-важното е да си вземем поука и да си поправим грешките. Имаме възможността утре да го направим”, започна Десподов. "Можем да оправим нещата само и единствено с една победа утре. Нищо друго не ни е в нашите глави. Никога не излизаме за равенство или загуба, винаги излизаме само за победа”, добави още той.

“Не се чувствам като лидер, като цяло, аз винаги ще твърдя, че има 11 лидери на терена. Всеки трябва да го носи това в себе си и да го прилага на зеления килим. Аз ще двам всичко от себе си, дори ако съм отвън, а не на терена”, заяви Десподов.

Що се отнася до предстоящия Конгрес, Десподов заяви: "Нашето задължение е не да коментираме футбола в България и да го оправяме, а да тренираме и да играем. Не сме ние хората, които да коментираме това. Мислим само за това как да си коригираме грешките от мача с Литва."

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Висша лига


Малко известният единствен мач на Манчестър Юнайтед, в който сър Алекс Фъргюсън е играл (СНИМКА)

Сър Алекс Фъргюсън е едно от най-великите имена в треньорската професия за всички времена. А според мнозина...

Реклама

Най-четени новини


виж всички