Десподов: Не е наше задължение да оправяме футбола в България


Десподов: Не е наше задължение да оправяме футбола в България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2448 0

Крилото на Лудогорец и на националния отбор по футбол Кирил Десподов говори пред медиите преди световната квалификация със Северна Ирландия. В навечерието на Конгреса на БФС Десподов беше попитан за него, като отговори, че не е той човекът, който трябва да го коментира, нито е негово задължение да оправя футбола в България.

“Най-важното е да си вземем поука и да си поправим грешките. Имаме възможността утре да го направим”, започна Десподов. "Можем да оправим нещата само и единствено с една победа утре. Нищо друго не ни е в нашите глави. Никога не излизаме за равенство или загуба, винаги излизаме само за победа”, добави още той.

“Не се чувствам като лидер, като цяло, аз винаги ще твърдя, че има 11 лидери на терена. Всеки трябва да го носи това в себе си и да го прилага на зеления килим. Аз ще двам всичко от себе си, дори ако съм отвън, а не на терена”, заяви Десподов.

Що се отнася до предстоящия Конгрес, Десподов заяви: "Нашето задължение е не да коментираме футбола в България и да го оправяме, а да тренираме и да играем. Не сме ние хората, които да коментираме това. Мислим само за това как да си коригираме грешките от мача с Литва."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички