Героят на Лудогорец с любопитен коментар за конкуренцията в състава на разградчани


Героят на Лудогорец с любопитен коментар за конкуренцията в състава на разградчани
Снимка: Getty Images

8523 0

Аржентинският щурмовак на Лудогорец - Матиас Тисера, се превърна в герой, донасяйки скъпоценната победа с 2:1 като гост над Спартак Търнава в ключовия двубой от Лигата на конференциите. Той  се появи като резерва в Словакия и заби попадението за успеха с последното докосване на топката в срещата.

МНЕНИЕТО НА ГЕРОЯ

"Винаги трябва да сме подготвени. Трябва да работиш по най-добрия начин, когато отборът се нуждае от теб. Лудогорец го заслужаваше, тези три точки са много важни за нас,“, започна коментара си Тисера.

Всеки винаги иска да играе повече и да вкарва повече. Дойдох с очакването да играя, исках да играя, получих няколко минути и се възползвах от тях“, продължи героят от срещата.

 „Правя това, което ми харесва, понеже това е моята работа. Наслаждавам се, имам прекрасни съотборници. Придружени сме от много хора, които ни подкрепят. Вървим заедно. Много труден мач ни предстои, имаме време да работим преди него. Ще се представим добре, за да сме печеливши - на който му е ред, ще играе", каза още аржентинецът.

А ето какво обяви друга звезда на родния хегемон, който не се впечатли от разгрома на Нордселанд над Фенербахче с 6:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички