Лудогорец представи новите си 3 бразилски "перли" - Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике (ВИДЕО)


Лудогорец представи новите си 3 бразилски "перли" - Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике (ВИДЕО)
Снимка: Ludogorets.com

3172 0

Родният гранд Лудогорец представи официално последните си три нови попълнения - Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике. Бразилците заявиха, че са щастливи от избора си да се присъединят към "орлите", а двама от тях казаха, че вече са играли срещу бивши и настоящи играчи на "зелените":

"Искам да кажа, че съм много щастлив да бъда тук. Ударно начало ще е да започна срещу Рома, но аз съм тук да помогна на отбора и да постигнем целите си. Играл съм срещу някои от момчетата. Разговарях и с Пауло Аутуори (б.р. - бивш треньор на Лудогорец, 2018 година), бяха думите на 24-годишния халф Нонато.

"Много съм щастлив, че съм част от Лудогорец, за мен е голяма чест. Разговарях с някои момчета, които са били тук, за да се адаптирам максимално бързо. Познавам Вандерсон, играл съм с него. Познавам и Рик Джонатан. Вандерсон е написал голяма история тук, играл е осем години. Ще ми помогне да се адаптирам максимално бързо", пък заяви 24-годишният дефанзивен полузащитник Педро Нареси.

"Искам да благодаря за възможността, която получавам. За мен е голяма чест. Идвам от Южна Америка, но ще се опитам да се адаптирам максимално бързо. Играл съм с някои от момчетата в Бразилия, но съм тук да отворя нова страница в моя живот. Надявам се да помогна в развиването на клубната история", каза на свой ред 21-годишният защитник Педро Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички