Жозе Моуриньо се закани на Лудогорец: Може да разберат колко разстроени сме след загубата от Удинезе


Жозе Моуриньо се закани на Лудогорец: Може да разберат колко разстроени сме след загубата от Удинезе
Снимка: GettyImages

2634 0

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, коментира предстоящия двубой на своя тим с Лудогорец. Легендарният наставник отличи отбора на разградчани, но разкри, че той и неговите възпитаници пристигат в България в търсене на задължителна победа.

"Трябва да бъдем готови за всичко. Лудогорец е добър отбор, имат опит в Европа. Не за първи път играят в европейските турнири, правят го всеки сезон. Имат много чуждестранни играчи и някои български добри. Имат добър баланс. Както казвам винаги обаче, ние не идваме да съхраняваме играчи. Искаме добър старт в турнира", заяви "специалния" пред медиите.

"Знаем, че е групова фаза и не всичко се решава от един или два мача. Има място за грешки, но от личен опит знам, че ако започнеш добре в групите, имаш по-добри шансове да контролираш нещата и да завършиш добре. Искаме да останем в Лига Европа. Не искаме отново да играем в Лигата на конференциите. Нашата цел е да завършим на едно от първите две места.

Начинът, по който те играят, ще зависи също и от това как ние го правим. Ако доминираме, те ще трябва да се защитават. Ако обаче не го правим, ние ще трябва да се защитаваме. Най-важното е, че идваме с всички сили, за да се опитаме да спечелим.

Мачът утре започва от 0:0, докато срещу Удинезе започна от 1:0 за тях. Ние сме отбор, който обикновено се защитава добре, който има контрол над топката. Не съм разтревожен. Резултатът не беше заслужен. Удинезе имаха четири удара към нашата врата. Във футбола може да се случи и това. Естествено, не си щастлив, когато стане. Реакцията ми спрямо играчите играчите беше спокойна. Приех го като нещо, което обикновено не се случва. Те са позитивно настроени. Започнахме сезона добре и това ме прави щастлив. Може би Лудогорец утре ще разберат колко разстроени бяхме след загубата.

Ние сме част от Лига Европа, поради две причини - защото спечелихме Лигата на конференциите и защото се класирахме на шесто място в Серия А. Искаме да продължим в надпреварата без да поставяме определени цели. Да стигнем до финала или да спечелим трофея. Тук сме, за да продължим в следващата фаза, но за да направим това, трябва да мислим мач за мач", допълни още той.

Ето какво каза капитанът на "орлите" Антон Недялков преди срещата 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички