Лудогорец - Рома по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лига Европа?


Лудогорец - Рома по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лига Европа?
Снимка: Getty Images, Lap.bg / колаж: SportLive

11286 0

Тази вечер, 8 септември, родният гранд Лудогорец е домакин на италианския Рома в мач от първия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа!

*Другите два отбора в Група "С" са Бетис и ХИК Хелзинки (финландците са домакини, а двубоят започва в 19:45 ч. наше време).

Съставът на Анте Шимунджа отстрани литовския Жалгирис, за да влезе в груповата фаза на ЛЕ, а в момента се намира в серия от три поредни успеха - срещу Черно море и Хебър Пазарджик в Първа лига, както и срещу Левски за Суперкупата на България. 

Играчите на Жозе Моуриньо стартираха силно новата кампания в Серия А, но допуснаха тежка загуба в последната си среща - 0:4 при гостуването на Удинезе. "Вълците" са на 5-то място във временното класиране с актив от 10 точки след първите 5 кръга на Ботуша. 

Моуриньо пристига в нашата страна за трета поредна година, след като през 2020-а отстрани Локомотив Пловдив с Тотнъм, а после "шпорите" се паднаха с Лудогорец в една група в Лига Европа. През миналия сезон Специалния, вече начело на Рома, се изправи срещу ЦСКА в груповата фаза на Лигата на конференциите. 

Двубоят на "Хювефарма Арена" ще стартира в 19:45 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Лудогорец - Рома НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички