Георги Караманджуков категоричен: Лудогорец е по-добър, но Сервет има 1 важно предимство


Георги Караманджуков категоричен: Лудогорец е по-добър, но Сервет има 1 важно предимство
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3300 0

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков коментира представянето на тима срещу Сервет и хикса, който разградчани постигнаха. Според него "орлите" са по-добър отбор, но липсата на мачове в момента дава предимство на съперника.

"Знаехме, че те са доста по-напред, шест-седем мача в първенство. Добър отбор са, неслучайно са втори в Швейцария, излязоха от трудна група, но ще опитаме да ги победим на реванша. Знаехме, че сме на такъв етап в подготовката и не сме на тяхното ниво, и треньорът го каза", заяви Караманджуков след мача.

"Първите 20 минути бяха добри. Сервет е добър отбор. Излязоха от много трудна група. Ще се опитаме да реванша да се възползваме от шансовете си. Като отбор сме по-добри от тях, но сме на такъв етап от подготовката, че те бяха по-добри. Програмата е тежка. Играем на три фронта. Най-добрите футболисти са в Лудогорец. Винаги съм го заявявал".

Още: Пьотровски и Текпетей обещаха: Лудогорец ще се справи по-добре в Разград

Трансферите в Лудогорец

Ивайло Чочев ще бъде представен и официално в Разград

Той коментира привличането на Ивайло Чочев в Разград, както и продажбата на Игор Тиаго в Брентфод, от което и Лудогорец ще получи пари.  "Излишно е да даваме оценка за Ивайло Чочев. Той е изключителен професионалист. Треньорите, аз и ръководството от доста време го искаме в Лудогорец. Чак сега успяхме да постигнем от финансова гледна точка този трансфер да ни удовлетворява и сега го привлякохме.

Трансферът на Игор Тиаго е плюс и за българския футбол. Трябва по-позитивно да гледаме към нашето първенство. Той преди по-малко от седем месеца игра в нашето първенство. Първата година беше на приливи и отливи. Ние не се поколебахме да му гласуваме доверие. Всички бяхме уверени в неговите качества. Засега няма изходящи трансфери". А Георги Дерменджиев разкри какво трябва да направи Лудогорец на реванша, за да се класира.

Още: Сервет промени историята си, но Лудогорец не успя своята: "Орлите" оцеляха след тежък мач в Лигата на конференциите

Чочев често губи от Лудогорец, но нерядко ги наказва и ги е побеждавал неведнъж

Ас на Лудогорец изуми: Ще излъжа, ако кажа, че всички играчи искаме да останем в клуба

Официално: Лудогорец представи Ивайло Чочев и даде любопитна информация за трансфера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички