Пьотровски и Текпетей обещаха: Лудогорец ще се справи по-добре в Разград


Пьотровски и Текпетей обещаха: Лудогорец ще се справи по-добре в Разград
Снимка: ludogorets.com

2744 0

Лудогорец и Сервет не успяха да се победят в първия мач помежду си, завършвайки при резултат 0:0 на швейцарска земя от плейофите в Лигата на конференциите. Веднага след двубоя лидерите на тима - Бернард Текпетей и Якуб Пьотровски обещаха, че родния гранд ще се справи по-добре на "Хювефарма Арена".

Думите на Пьотровски

"Трябваше да играем по-добре, защото знам, че сме по-добри. Но сме доволни от резултата.

Още: Георги Дерменджиев разкри какво трябва да направи Лудогорец на реванша, за да се класира

Беше по-трудно, отколкото очаквахме. Сервет са добър отбор, силен физически. Започнахме добре мача в първите 25 минути, но след това формата ни спадна. Не създадохме много положения. Трябва да изгледам мача отново. Можехме да играем по-добър футбол, но ще го направим в Разград", каза полякът.

Текпетей също е уверен

"За съжаление, не успяхме да създадем положения напред. Има много, което да подобряваме. Надявам се да го сторим и да бъдем по-силни. По принцип стрелям много, но днес играх по-сигурно. Най-важно е да играем като отбор, а не индивидуалностите. Трябва да сме фокусирани и да си свършим работата у дома.

Още: Сервет промени историята си, но Лудогорец не успя своята: "Орлите" оцеляха след тежък мач в Лигата на конференциите

Не мога да сравня Сервет с Фенербахче, например. Имат си стила на игра и трябва да им отдадем уважението. Когато дойдат в Разград, ще сторим същото, но искаме да продължим към следващата фаза. Научили сме си урока от Андерлехт през миналата година. Това е нова година, нов сезон и повярвайте ми, ще направим всичко възможно да ги елиминираме. Сега сме щастливи, че се връщаме в Разград и когато дойдат при нас, ще видят какво ги чака на нашия стадион", поясни Текптей.

Чочев често губи от Лудогорец, но нерядко ги наказва и ги е побеждавал неведнъж

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички