Тодор Неделев категоричен: Не получавах шанс заради Ивайло Петев


Тодор Неделев категоричен: Не получавах шанс заради Ивайло Петев
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

8278 0

Тодор Неделев напомни за добрата си форма в двубоя срещу Етър, завършил 4:0 за Лудогорец, като и той допринесе с едно попадение.  Той бе изключително емоционален в началото заради смъртта на Ферарио Спасов, който два пъти е бил негов треньор.

"Искам преди да отговоря - всички знаем какво се случи вчера. Ферарио Спасов - тежка катастрофа и почина. Съболезнования на цялото му семейство и всички близки. Бил ми е два пъти треньор. Уникален човек, уникален треньор. Не мога да повярвам съдбата каква е. Днес си казах, че искам да стана играч на мача точно заради него. Наистина много ме боли и ми е много тежко. Дано да е на по-добро място", започна Неделев

Категоричен е - не е играл досега заради Ивайло Петев

Относно двубоя с Етър: "Мачът започна по най-добрия начин, отбелязахме ранен гол, с това отворихме мача, защото знаехме как ще играе отборът на Етър - затворено и на контраатака и само с ритане на топката. Успяхме първото полувреме да решим двубоя, можехме да вкараме още през първата част. Най-важни бяха трите точки. При второто полувреме се отпуснахме. Искахме да отбележим, но добър резултат, най-важна е победата".

Неделев бе категоричен относно бившия треньор Ивайло Петев, като го посочи като причина досега да не играеше. "Не получавах шанс заради Ивайло Петев, не знам каква беше причината, не ме харесва може би. Вече е минало това, вече го няма. Щастлив съм, че Георги Дерменджиев се присъедини към отбора, работили сме заедно. Радостен съм, че ме пуска в игра и гледам да се отплатя по най-добрия начин, радостен съм, че вкарах гол".

"Когато си спокоен и играеш своята игра, нещата се получават. Предния мач изиграхме тактически перфектно срещу Фенербахче, победихме един от грандовете на Турция. Най-важното е да си починем при паузата и след няколко дни да почнем да се подготвяме за следващите мачове", допълни Неделев, който впечатли с гола си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички