Георги Дерменджиев обяви трансферните планове на Лудогорец


Георги Дерменджиев обяви трансферните планове на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1338 0

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели мнението си за случващото се в клуба след разгрома над Олимпия Любляна с 3:0. Това бе първа контрола за "орлите" по време на подготовката, след като лошо време отмени проверката с Шахтьор Донецк преди няколко дни. 

Дерменджиев запази поста в Лудогорец със силни резултати

Специалистът беше категоричен, че държи отборът му да среща по-силни съперници, за да се вижда какъв е напредъкът на възпитаниците му. Той очаква още много от тях преди официалните срещи. 

А те започват скоро - Дерменджиев подчерта двубоя за Суперкупата с ЦСКА 1948 на 10-и февруари и пет дни по-късно гостуването със Сервет. 

Коментарът на Дерменджиев

"Олимпия е добър съперник. Искам да играем срещу силни отбори, за да виждаме нивото. Мисля, че досега сме свършили добри неща.

Бяхме планирали ситуацията, защото рано почваме официалните мачове. На 10-и и 15-и февруари имаме важни мачове. Вършим си работата. Това, че се провали двубоя с Шахтьор не може да го променим - време е. (бел. ред. заради дъжд)

Има още доста да работим, за да постигнем това, което искаме. Чакахме дълго своите бранители, както и Антон Недялков, за да бъдем в пълен комплект. 

Ние имаме отбор и най-много да се подсилим с един или двама футболисти. Клубът ще обяви бъдещето на Доминик Янков.

Очаквам по-голяма комбинативност и отборът да изглежда по-добре. Това ни беше първа контрола, но времето минава", категоричен е опитният специалист. Вижте къде и срещу каква сума ще премине Янков!

Още: Дерменджиев с коментар за Игор Пластун: Много преди да дойда е взето решението

Георги Дерменджиев и Георги Караманджуков обясниха какви са целите на Лудогорец и има ли оферти за Текпетей и Пьотровски?

Георги Дерменджиев пред SportLive: Лудогорец е отборът на сърцето ми! Конкуренцията е по-голяма, но пак искаме титлата, ще гоним и пробив в Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички