Георги Дерменджиев и Георги Караманджуков обясниха какви са целите на Лудогорец и има ли оферти за Текпетей и Пьотровски?


Георги Дерменджиев и Георги Караманджуков обясниха какви са целите на Лудогорец и има ли оферти за Текпетей и Пьотровски?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1820 0

В понеделник, 8-и януари, старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, както и спортният директор на клуба - Георги Караманджуков, дадоха пресконференция, по време на която отговориха на редица журналистически въпроси.

Дерменджиев и Караманджуков отговарят на въпроси

В началото Караманджуков обясни, че в медийното пространство ежедневно излизат слухове за входящи и изходящи трансфери, но в тях "едва ли има и 1% истина", като допълни, че когато има нещо официално, то ще бъде обявено от самия клуб!

Целите на Лудогорец

"Чака ни много отговорен полусезон. Играем в сгъстена програма и трябва да запазим футболистите здрави. Искаме да станем шампиони, да вземем Купата и да стигнем колкото се може по-далеч в Лига на конференциите", заяви Дерменджиев и допълни по отношение на трансферите:

Георги Дерменджиев

"Искаме да запазим основния си състав и евентуално, ако е възможно, да привлечем не повече от 1 нов футболист!".

Има ли оферти за Якуб Пьотровски и Бернард Текпетей и ще бъдат ли продадени?

"Нормално е да има интерес и то не само към тях двамата. Официална оферта за Текпетей от Висшата лига няма, има запитвания от други тимове. Но нашето желание е да запазим отбора, за да покажем силата си в европейските мачове", разясни Караманджуков и уточни:

Бернард Текпетей

"Естествено, че има цена, която бихме приели. Лудогорец продава много скъпо и няма как да неглижираме цените, които Лудогорец поставя. Но и не гледаме само парите - гледаме и самите футболисти да имат развитие. Ако все пак се стигне до продажба на даден играч, ще му се търси заместник".

След това спортният директор на "зелените" призна, че "имаме интерес към български състезатели, към един от тях нещата са доста напреднали", но не пожела да разкрие неговото име. Също така той бе категоричен, че "няма официален интерес от Гьозтепе към Доминик Янков!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нестор Ел Маестро призна - трима напускат ЦСКА: Назова ги поименно и каза кои остават!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички