Икоко посочи целите на Лудогорец в Първа лига и Лига Европа този сезон


Икоко посочи целите на Лудогорец в Първа лига и Лига Европа този сезон
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1489 0

Бранителят на Лудогорец Жордан Икоко разкри каква е голямата цел на отбора през този сезон, каква е неговата лична цел в кариерата и защо тимът тръгна зле в груповата фаза на Лига Европа.

"Искаме да играем в Шампионска лига. Тази година, за съжаление, не успяхме във втори кръг на плейофите. Залагаме всичко на шампионата и Лига Европа, дори ако в Европа може да е трудно. Но истинската ни цел е да спечелим шампионата за десети пореден път. Мечтата ми е да мога да играя един ден в Шампионска лига. Да чуеш тази известна музика преди мача и особено да си триеш раменете със страхотни отбори е нещо красиво. Надявам се скоро да разбера какво е", заяви роденият във Франция футболист пред actufoot.com.

На въпроса защо отборът тръгна зле в груповата фаза на Лига Европа и успя да спечели нула точки в 3 мача Икоко отговори: "Имаше много промени в нашия отбор, пристигна нов треньор. COVID-19 също не помага по въпроса, някои от нашите футболисти не можеха да играят, защото бяха заразени. Това обяснява лошото ни начало. Сега от нас зависи да съберем възможно най-много точки, за да преминем в следващата фаза". А какво каза той за трансфера си при "орлите" и за българското първенство вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички