Феновете на Левски и ЦСКА не ме обичат, призна Моци и обяви какво у тях го тревожи


Феновете на Левски и ЦСКА не ме обичат, призна Моци и обяви какво у тях го тревожи
Снимка: БГНЕС

2104 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци разкри как го възприемат съперниците на "орлите" в България. Румънецът направи няколко любопитни сравнения между своя народ и българите, сред които живее вече 11 години.

"Имах някои проблеми. Нормално е феновете на ЦСКА София или Левски да не ме обичат. Това, което ме притеснява, е, че те се интересуват повече от това, което се случва в другите клубове, отколкото в собствения си двор", заяви Моци пред "Libertatea".

Запитан какво биха могли да вземат румънците от българите, бившият защитник каза: "Мисля, че ежедневната тишина. Те са по-спокойни, по-тихи от нас. Интересуват се от собствената си личност. Това е, което най-много харесвам у българите - тишината. Това, че никой не гледа в градината на съседа, какво прави другият до него".

На въпроса дали има нещо, което не харесва в българите Моци отговори: "Говоря чисто футболно. Трябва да се инвестира малко повече в стадионите".

Когато го запитаха дали се чувства по-уважаван в България, отколкото в Румъния, той заяви: "Там, в Разград, ме ценят повече. Но имам уважение и в страната". А ето как отговори Моци на въпроса искал ли е български паспорт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички