Фенове на Левски се ядосаха на клуба заради декларацията срещу Гонзо


Фенове на Левски се ядосаха на клуба заради декларацията срещу Гонзо
Снимка: Levski.bg

2029 0

Фенове на Левски използваха социалните мрежи, за да изразят недоволството си от позицията на клуба относно изказване на Георги Иванов - Гонзо. Преди няколко дни легендарният нападател на "сините" заяви, че "чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата няма да играе" и това породи редица коментари, като Левски също изразиха възмущението си от изказването.

Тази позиция изглежда не се е понравила на част от запалянковците на тима и те веднага реагираха. От фен организацията "Ултрас Левски" написаха във Facebook, че са учудени от бързата реакция на клуба и категорично ѝ се противопоставя.

"Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната "позиция", изразена в официалните канали на ПФК "Левски", относно една от легендите на нашия вековен клуб - Георги Иванов. Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне "наш". Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да "осъжда" изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби.

Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК "Левски"? Очевидно най-лесно е да хвърляме кал върху нашите легенди, докато кротко и услужливо си мълчим срещу тези, които с години бълват лай*а върху отбора и неговите привърженици! Призоваваме администрацията на ПФК "Левски" да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция! Кога на Гонзо паднете, паднете....", написаха от "Ултрас Левски".

В страницата "Сектор Б" също защитиха Гонзо: "Георги Иванов не е служител на клуба, че да има нужда ПФК “Левски” да се разграничава от него. Абсолютно ненужна и малоумна декларация. Не го подкрепяйте, но и не го отричайте - поне това си е заслужил след всичко постигнато на терена!".

А какво бе цялото изказване на Георги Иванов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички