Козмин Моци: Исках български паспорт, няма скоро да се върна в Румъния


Козмин Моци: Исках български паспорт, няма скоро да се върна в Румъния
Снимка: LAP.bg Vladimir Stoyanov

2232 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци обяви пред медии в родината си, че е щастлив в България и не смята скоро да се връща в Румъния. Бившият защитник призна и че е искал в един момент да получи българско гражданство, но се е отказал.

"Да се върна в Румъния? Не и в близко бъдеще. Но ще дойде момент, когато определено ще го направя. Не знам дали с някакъв отбор, или просто със семейството, за да сме у дома, близо до семействата си. За мен адаптацията не беше много трудна. Жена ми застана до мен от самото начало.

Момиченцето е на детска градина от 3-годишна, а от миналата есен е първи клас в България. Там се чувства като у дома си. За съпругата ми е малко по-трудно, тя няма много неща за вършене там, но винаги беше до мен и ми помогна да преживея всички тежки моменти в живота", разкри Моци пред "Libertatea".

"Да, имаше моменти, в които исках да взема българско гражданство, още повече, че щеше да ми е лесно, след като съм там от 11 години. По-важното е, че се чувствам неразделна част от България, вече не мисля, че ми трябва паспорт", сподели още 38-годишният румънец. А ето защо Лудогорец не купува вече играчи от Румъния. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички