Лудогорец ще опита да спира Фенербахче по пътя за световен рекорд


Лудогорец ще опита да спира Фенербахче по пътя за световен рекорд
Снимка: Getty Images

1608 0

Турският гранд, който се намира в топ форма, Фенербахче ще посрещне Лудогорец в уникална серия от 17 поредни победи от началото на сезона.

Още немалко двубои до голямо постижение

"Орлите" и без това са далеч от най-добрата си форма, а задачата може да се окаже още по-трудна. "Фенерите" са на 7 победи от световния рекорд за най-много победи и това може да им донесе допълнителна мотивация.

Постижението се държи от бразилския Коритиба, който записва 24 победи една след друга и така попада в книгата на "Гинес", пише "Мач телеграф". Стяуа пък е клубът с най-много мачове без загуба. Румънците регистрират 103 мача без поражение между 1986-1989 г. Там все пак има и равенства.

Шампионът на България излиза срещу Фенербахче в четвъртък (26 октомври) на турска земя. Това ще бъде първи мач на "орлите" в Европа след срамното поражение с 0:7 от Нордселанд. Ангел Петричев пък заяви, че "ситуацията в Лудогорец не е лека", но не обяви дали оставките ще бъдат приети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички