Голмайсторът на Бетис Серхио Каналес: Лудогорец е отбор от добро европейско ниво, можеше да пострадаме


Голмайсторът на Бетис Серхио Каналес: Лудогорец е отбор от добро европейско ниво, можеше да пострадаме
Снимка: GettyImages

2489 0

Лудогорец се бори като равен с равен, но загуби като гост с 2:3 от Бетис в мач от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Разградчани впечатлиха с представянето си всички на "Естадио Бенито Вилямарин". След края на срещата един от голмайсторите на домакините - Серхио Каналес, похвали "орлите". Атакуващият полузащитник определи родния гранд като отбор от добро европейско ниво.

"Много е важно, че спечелихме, защото имаме 6 точки след първите два мача. Победихме един много силен съперник, който игра интензивен футбол. Това е Европа и всеки отбор играе добре. Лудогорец е страхотен отбор, те ни притискаха, играха добре и не ни беше изобщо лесно да спечелим. Знаехме, че ще бъде труден мач, защото Лудогорец е много добър отбор“, заяви Каналес след последния съдийски сигнал.

"Бяхме запознати със силните качества на играчите на Лудогорец. Изиграхме добро първо полувреме, а второто започнахме с гол. Трябваше да играем по-спокойно, но Лудогорец е страхотен отбор и ни накара да се затрудним.

На това ниво всеки отбор играе добре, това прави нещата трудни за нас. Имахме идея да бъдем много агресивни. Когато играеш в Лига Европа, срещу отбори, които имат добри футболисти, е нормално да има периоди, в които се затрудняваш.

Лудогорец е отбор от добро европейско ниво. При 3:2 намалихме оборотите и в края можехме да пострадаме. Играем мач за мач. В Лига Европа ще се стремим да стигнем, колкото се може по-напред“, допълни още той.

Ето какво каза и легендарният наставник на Бетис Мануел Пелегрини след трудната победа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички