Експерт за сайта на Тотнъм: Лудогорец е екип от победители и плаща добре


Експерт за сайта на Тотнъм: Лудогорец е екип от победители и плаща добре
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2147 0

От Тотнъм се обърнаха към европейски футболен експерт в опита си да узнаят какво ги очаква в мача срещу Лудогорец тази вечер в Лига Европа. Въпросният експерт - Анди Брасъл, който коментира за The Guardian, Football Ramble и talkSPORT, каза интересни неща за българския шампион. Едно от тях е, че те са "екип от победители", а друго - че в клуба "има култура на успеха".

След като разказа за европейския опит на "орлите", Брасъл обърна внимание на играчи като Сисиньо и Вандерсон, Кешеру и Моци, както и на Жордан Икоко. "Погледнете Икоко, десният бек, той игра много в Лига 1 за Гингам и ако се върнете 5 или 6 години назад, няма начин качествен изпълнител от Лига 1 да отиде в България да играе. Това просто не се случва. Той премина през академията на ПСЖ, така че има и родословие. Да знаеш, че играч от това родословие би искал да отиде в България, казва: а) че там се плаща добре; б) че в клуба има културата на успеха", заяви експертът пред официалния сайт на Тотнъм.

"Те играят в груповите етапи на Шампионска лига или Лига Европа във всеки сезон от 2013/14 насам, така че са напълно свикнали с тази фаза. Мисля, че е интересно, когато ги гледате в Европа и те играят срещу по-високопоставен съперник като "шпорите". Те не стоят просто в играта, те са екип от победители и тяхното отношение е следното: "защо да променяме това в Европа?". Те обикновено са доста приключенски настроени и това ще даде възможност на "шпорите" за контраатака. Нещо, с което мисля, че Тотнъм ще се справи много добре", казва още Брасъл. А кой може да се завърне в игра за "орлите" срещу Тотнъм вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички