Готви се изненадващо завръщане в Лудогорец за мача с Тотнъм?


Готви се изненадващо завръщане в Лудогорец за мача с Тотнъм?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2131 0

Феновете на Лудогорец могат да станат свидетели на изненадващо завръщане в състава на Станислав Генчев за домакинския мач срещу Тотнъм в 3-ия кръг от груповата фаза на Лига Европа. На последната тренировка преди двубоя срещу лондончани тази сутрин, занимание с топка проведе нападателя Клаудио Кешеру, който от известно време страда от травма. 

Както е известно, румънският нападател не е играл в последните 3 мача на Лудогорец, а за последно стартира като титуляр от мача с Динамо Брест насам, но след тежката контузия на Ихиньо той отново може да се превърне в ключова за "орлите" фигура. Надеждата на треньорския щаб е, че Кешеру ще може да играе срещу Тотнъм (дори и като резерва), като ще мине през късен фитнес тест, за да е сигурно, че може да се включи в игра, научи Sportlive.bg

Заедно с него сутринта индивидуално се подготвяше и Кирил Десподов, получил травма по време на срещата с Антверп. Българският национал обаче не проведе занимание с топка, което почти гарантирано го вади за мача с Тотнъм на "Хювефарма арена". 

Срещата между двата тима е в четвъртък вечер в Разград, като може да следите битката Лудогорец - Тотнъм НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички