Два съседски гранда също се облизват за Кирил Десподов


Два съседски гранда също се облизват за Кирил Десподов
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

3267 0

Два съседски гранда също проявяват интерес към нападателя на Лудогорец Кирил Десподов, съобщава "Мач Телеграф". Става дума за гръцкия Олимпиакос и турския Галатасарай. С втория българският национал не за първи път е свързван, но според изданието шансът да има трансфер е малко вероятен.

Грандът от Пирея пък следи Десподов още откакто "орлите" играха с тях в квалификациите за Шампионска лига през настоящия сезон. Това се случи в трети кръг. Първият двубой на "Караискакис" завърши 1:1, като резултатът бе открит именно от национала, а Олимпиакос стигна до равенството в самия край. Редовното време на реванша в Разград завърши 2:2, в продълженията не падна гол, а „орлите“ изхвърлиха съперника с дузпи.

В Италия също се шуми около българския нападател, като според слуховете три отбора от Серия Б са се отказали от битката за подписа му заради високата му цена. Очаква се разградчани да търсят поне 5 милиона евро за правата на бившия футболист на ЦСКА и Каляри.

Актуален кандидат за подписа на Десподов е членът на Серия А Емполи. Клубът от Тоскана водел преговори с Лудогорец, ако се вярва на слуховете. Тези дни обаче се появи информация, която гласи, че интересът към Десподов е обоснован с това, че агентите му го предлагат къде ли не (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички