В Италия: Агентите на Десподов го предлагат на половината свят


В Италия: Агентите на Десподов го предлагат на половината свят
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5251 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов е едно от най-актуалните имена на зимния трансферен пазар от българското първенство. В последно време се говори, че към него има сериозен интерес от Италия, като три клуба от Серия Б и един от Серия А проявяват интерес към него.

Още около Нова година се появи информация, че националът е обект на интерес от страна на елитния Емполи, а вчера "Gazzetta dello Sport" написа, че преговорите за трансфер вече са започнали. От края на миналата година се знае, че цената на българина е минимум 5 милиона евро, което е отказало представителите на втора италианска дивизия.

Изданието "La Nazione" обаче хвърля друга светлина към големия интерес за подписа на звездата на "орлите". То пише, че агентите на играча го предлагат на "половината свят". "Роден през 1996 г. нападател, агентите му го предлагат на половината свят, но искането от неговия клуб е поне 5 милиона евро", пише сайтът на медията.

Към момента не е съвсем ясно кой или кои са агент/агенти на национала. До неотдавна той бе представляван от настоящия спортен министър Радостин Василев. Той обаче заяви, че е бил агент на играча до преминаването му от Каляри в Лудогорец. Тогава "Лудогорец сами почнаха да го представляват", обясни адвокатът. Интересното е, че името на Десподов все още фигурира сред клиентите на Василев на неговия сайт. В средата на декември самият футболист заяви, че заслужава трансфер в чужбина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички