Домусчиев сумира тъжната истина за българския футбол в две изречения


Домусчиев сумира тъжната истина за българския футбол в две изречения
Снимка: БГНЕС

3316 0

Кирил Домусчиев е категоричен, че българският футбол се нуждае от коренна промяна, за да просъществува. Както е известно, в момента неговият отбор - Лудогорец, е абсолютен хегемон и без реална конкуренция в Първа професионална лига, а освен това условията за развиване на футбола у нас - и като спорт, и като бизнес, са плачевни.

"В България вече не ходя на стадионите. Разликата е огромна. . Всякакви там псевдо специалисти говорят щуротии и глупости", почна Домусчиев и продължи.

"Ако не тръгнем да правим нещата по европейски - с добри терени и условия за всички и публиката в това число, да може човек една бира да си вземе, един сандвич, да гледа футболен спектакъл... Много скоро на хораща ще им е скучно да гледат българското първенство", допълни той. 

Коментарът му идва скоро след направения анализ, че през последния месец по българските стадиони има антирекорд за посещение на всички стадиони, а най-посетеният двубой в последната седмица беше Лудогорец срещу Левски, който събра около 3000 души.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички