Домусчиев инициира "сериозни промени" в българския футбол


Домусчиев инициира "сериозни промени" в българския футбол

1363 0

Българският футбол има нужда от реформи. Това проумя собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев.

"Има нужда от сериозна реформа и това е нещо, което ще искам да бъде обсъдено на следващия Изпълком. Все пак в БФС има доста хора, които са не само бивши добри спортисти, но има и хора, които са успешни бизнесмени, мениджъри, даже и политици“, заяви Домусчиев пред „К2“.

"Така че ние трябва да намерим пътя, да направим някаква реформа и нещо да се подобри, като бази и като школи, да потърсим и подкрепата на държавата, за да не се срамуваме от това, в което се превърна българският футбол”, продължи той.

Кирил Домусчиев каза, че е бил доста ядосан след края на мача с Ливърпул, завършил 2:2, но не на играчите, а на шанса, защото тимът е имал и нужда от малко шанс, за да победи, да натрупа точки и да продължи напред в турнира. Той допълни, че след мача е влязъл в съблекалнята, поздравил е футболистите и е уточнил някои неща, които предстоят, и с които разчита играчите да се справят.

"Перспективите са ясни, до края на годината има още няколко важни мача, които трябва да бъдат спечелени и напролет отборът да се пребори за шампионската титла. Трябва да се доближим максимално до ЦСКА по точки. Остава още един двубой от групите на Шампионска лига, който е не по-малко важен, защото е за престиж“, категоричен е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички