В ЦСКА изумени от изказване на Домусчиев


В ЦСКА изумени от изказване на Домусчиев

1671 0

Хора на всички нива в ЦСКА са изумени от изказване на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Часове преди мача с Ливърпул (2:2) той заяви пред "Дарик", че "хора около ЦСКА вървят с пачките насам-натам". Тези негови думи предизвикаха сериозни коментари на "Армията", както сред редовите фенове, които всеки ден са на стадиона, така и сред ръководство, играчи и треньорски щаб, пише "Тема спорт".

"Не мога да разбера защо пък трябва, понеже ЦСКА е ЦСКА, всеки противник да им ляга и да считат, че не е редно някой да играе срещу тях мъжки. Според мен това не е феърплей, и то даже като изказ. Аз също мога да ви кажа, че има хора, гравитиращи около ЦСКА и подпомагащи ги активно, появявайки се и даже в медиите, които вървят с пачките насам-натам. Така че не ми харесва тази тема, че едва ли не ние правим нещо нередно и горките ЦСКА страдат от това", заяви в сряда Домусчиев, а изказването му провокира сериозен отзвук в Борисовата градина и още повече усили настроенията към боса на Лудогорец.

Играчите на най-успелия български клуб са се смели сериозно на тези думи. "Ние нямаме топки да тренираме, дължат ни премии още от миналия сезон, а какво остава някой да върви с пачки. Е, къде са тези пачки?", коментирали преди една от последните си тренировки футболисти на ЦСКА.

В треньорския щаб и ръководството на клуба също били изумени от това изказване на Домусчиев. На "Армията" са наясно кой стимулира съперниците им с баснословни премии. Знаят го дори и врабчетата в парка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички