Оливие Вердон: Не исках да съм на пейката и дойдох в Лудогорец, жаден съм за трофеи


Оливие Вердон: Не исках да съм на пейката и дойдох в Лудогорец, жаден съм за трофеи
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2926 0

Новият футболист на българския шампион и хегемон в последните години Лудогорец - централният бранител Оливие Вердон, говори за решението си да дойде у нас и да заиграе за "орлите". Той признава, че двигател за това е бил фактът, че не попадал в сметките на новия наставник на Алавес.

"Пабло Мачин стана треньор на Алавес и не попадах в плановете му. Нямаше да имам очакваното игрово време, а не исках да прекарам сезона на резервната скамейка. В този момент от Лудогорец дойдоха и почукаха на вратата. Проектът на Лудогорец ме заинтересува директно. Клубът е девет пъти пореден шампион, има великолепна инфраструктура и е на много високо ниво.

Лудогорец се стреми да се развива всеки сезон и има амбиции да играе в груповата фаза на Лига Европа. За мен това беше страхотна възможност да се присъединя към българския отбор. Исках да се развивам и да играя в отбор, който се бори за титлата и се стреми да печели трофеи. Вълнуващо е, защото има повече напрежение и никакво право на грешки. Жаден съм за трофеи и искам да помогна на Лудогорец да стане шампион отново" - споделя той пред Walfoot.

А кой ас на Лудогорец се контузи преди важния мач в Лига Европа и ще е аут за 3 седмици?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички