Ренан остана без картотека за плейофа в Лига Европа


Ренан остана без картотека за плейофа в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1228 0

Лудогорец остави без картотека вратаря Ренан за плейофа за Лига Европа срещу Динамо (Брест). Двубоят ще се играе в четвъртък в беларуската столица Минск. Стражът започна като титуляр кампанията за разградчани. Той пази и в двата мача в евротурнирите този сезон - 3:1 срещу Будучност и 0:1 срещу Мидтиланд в квалификационните кръгове на Шампионска лига.

Бе под рамката и в 5 шампионатни двубоя, като в последния от тях - 3:1 над Локомотив (Пловдив), получи контузия и бе заменен на почивката. След това срещу ЦСКA (2:2) на вратата застана Владислав Стоянов, а онзи ден при 2:0 над Берое титуляр бе Пламен Илиев. Очаква се именно Илиев да бъде в единайсеторката в четвъртък.

От днес Ренан трябва да започне тренировки наравно със съотборниците си, след като вече е напълно възстановен от разтежението на бедрен мускул. Явно обаче той не попада в плановете на треньорския щаб за срещата. Все пак до 24 часа преди двубоя с Динамо Лудогорец може да направи една промяна при картотекираните.

Сред уредените с права за Динамо (Брест) е централният защитник Оливие Вердон. Националът на Бенин вече направи своя дебют - изкара 90 минути срещу Берое през уикенда. Взетия под наем от Алавес бранител си партнираше с Козмин Моци. Напълно възстановен от травма вече е Георги Терзиев, а Драгош Григоре бе съхранен срещу заралии. Именно около това кои да са двойката централни защитници за сблъсъка с беларусите е единствената дилема за треньора Павел Върба. Още повече че в началото на мача с Берое разградчани бяха доста колебливи в отбрана.

Междувременно стана ясно, че ас на Лудогорец ще е аут 3 седмици заради контузия - ето подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички