Дяков: Вината е изцяло наша, треньорът е перфектен


Дяков: Вината е изцяло наша, треньорът е перфектен

1253 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че вината за загубите на тима - в Европа от Милсами и в "А" група от Литекс, е изцяло на футболистите. Според него новият треньор Бруно Рибейро си върши много добре работата.

Дяков бе категоричен, че отборът ще се вдигне и ще покаже характер в реванша срещу Милсами.

"Нямам обяснение. Тренираме много добре, но на мач не се получава. Вината е изцяло във футболистите, нито е в треньори, нито в ръководство. Трябва да си понесем заслужените критики", коментира Дяков след загубата от Литекс.

"Първото полувреме беше много слабо за нашия отбор, много бавно играхме. Второто се раздвижихме малко, но ни вкараха втори гол. Трябва да се вдигаме. С приказки не става. Трябва да работим и да играем. Лекарството е да побеждаваме, това е истината. Сигурен съм, че Лудогорец ще излезе от тази ситуация. Искахме в Модлова да идем със самочувствие. Имаме във вторник много важен мач, който трябва да спечелим. Сигурен съм, че ще се отпушим", допълни халфът.

"Новите футболисти са много качествени, но им трябва време. Напуснаха ни много стойностни футболисти, може би половината отбор. Време – това е истината, време, което ние го нямаме. Още във вторник трябва да излезем от ситуацията. До вторник трябва да се възстановяваме и тогава да покажем характер. Трябва да покажем по-твърда и по-здрава игра. Когато ни пресират и играят по-твърдо срещу нас, играем по-трудно", каза още Дяков.

Той защити португалския треньор Бруно Рибейро. "За мен треньорът си върши перфектно работата. Тренираме много добре, работим много добре, но на терена не се получава", посочи капитанът.

"В Ловеч се играе много трудно, знаем го. Не съм видял атаки от първите минути, но Литекс е добър отбор – с бързината на Асприля и височината на Йонсен", допълни опитният футболист на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички