Рибейро призна за проблем с Лукоки и обеща: Ще продължим да работим


Рибейро призна за проблем с Лукоки и обеща: Ще продължим да работим
Снимка: БГНЕС

1188 0

"Ще продължим да работим". Това се оформи като маркова реплика за новия треньор на Лудогорец Бруно Рибейро, след инкасираната загуба на старта на първенството с 0:2 от Литекс. В коментара си след мача португалецът я повтори няколко пъти.

"Много лош мач за нас. Първата част беше много лоша, много бавно играхме. Не е това, което тренирахме, и това, което искахме от играчите. Втората част подобрихме малко със смените. Трябва да уцелим вратата, а не отстрани по фланга, така не става. Литекс игра добре, поздравления, ние трябва да продължим да гоним нашите цели и да продължим да работим", заяви той след поражението.

Рибейро призна, че отборът има проблем в реализирането на ситуациите си и посочи, че отборът още не е окомплектован.

"Да, стигаме до вратата, но не можем да отбележим. Ще продължим да работим. Защото трябва да работим, имаме още какво да подобряваме. Напуснали са 5 много важни играча и в момента трябва да направим всичко възможно, за да окомплектоваме отбора", категоричен бе той.

Специалистът от Португалия призна, че е имал проблеми с новото попълнение Джоди КЛукоки, за който излезе информация, че се е сбил със съотборника си Сисиньо преди мача с Милсами в Европа.

"Това е проблем, който вече сме разрешили. Той даде най-доброто от себе си. Тренирал е малко с нас. Имаме малко време, ще тренираме още, той има още какво да направи", заяви Рибейро.

Що се отнася до реванша с Милсами, той обеща: "Ще се подготвим по най-добрия начин. Това е много важен мач за нас и за отбора. Ще говоря с играчите. Ще направя всичко възможно, за да се представим на по-добро ниво".

Бруно Рибейро коментира и ситуацията с бразилското крило Джонатан Кафу, за който се пише, че е пред трансфер в Лудогорец срещу сериозна за родните стандарти сума.

"Все още не е дошъл, не знам дали ще дойде, но в момента най-важен е мачът с Милсами", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички