Директор в Бетис: Инвеститорът в Разград е бил прав, Лудогорец е опасен


Директор в Бетис: Инвеститорът в Разград е бил прав, Лудогорец е опасен
Снимка: Getty Images

2047 0

Генералният спортен директор на Бетис - Антонио Кордон, направи подробен коментар около съперника на андалусийци в лицето на Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг тази вечер от 19:45 часа на "Хювефарма Арена" в предпоследна среща от груповата фаза на Лига Европа.

"Всички отбори, които са шампиони в своите страни, са суверенни, те са мощни и силни. И Лудогорец не е печелил лигата веднъж или два пъти, той я е спечелил единадесет. Истината е, че е невероятно, че те печелят толкова много и това наистина ви показва какво представлява този отбор.

Това е шампионски отбор, дори ако е от лига с по-ниско ниво от четирите или петте големи в Европа. Това е съперник, който в последните 25 мача у дома, загуби само два пъти", припомни Кордон отличната серия на "орлите".

"Всичко направено в Разград, говори много, че човекът, който е инвестирал тук, е бил прав. И той продължава да го прави, защото има моменти, когато на някой му доскучава и казва "Стига толкова". Но тук е обратното, те искат да продължат да карат Лудогорец да расте повече и това е хубаво", оцени специалистът направеното в Разград.

Кордон коментира и първата среща между двата тима, която бе спечелена от испанският тим с 3:2:

"Лудогорец ни затрудни на „Виямарин“. Това е много опасен отбор, има много бразилци, те са бързи, силни и могат да затрудняват всеки. Вече видяхме, че те не се страхуват от това какъв ще е резултатът".

Проследете срещата между Лудогорец и Реал Бетис НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички