Десподов: Няма как да навеждаме глави, винаги съм казвал, че Лудогорец гони максимума


Десподов: Няма как да навеждаме глави, винаги съм казвал, че Лудогорец гони максимума
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1679 0

Капитанът на българския шампион Лудогорец Кирил Десподов застана пред камерите преди отборът да отпътува за гостуването си в Казахстан. "Орлите" имат визита на Астана от третия квалификационен кръг в Лига Европа.

Българският национал призна, че настроението не е било добро след отпадането от Шампионска лига, но и допълни, че няма как играчите на тима да навеждат глави. Той е наясно, че ще бъде труден сблъсък с Астана срещу силен опонент.

"Имаме достатъчно футболисти, които могат да се включат. Видя се и вчера, съставът ни е широк. Ние сме свикнали вече доста години да се играят мачове през три дни. Мисля, че няма нищо по-хубаво за един футболист да играе през три дни мачове. Като цяло това са хубави двубои в Европа срещу силни съперници.

Със сигурност настроението не беше добро след отпадането от Любляна. Имахме очаквания да продължим, дадохме всичко от себе си, но не се получиха нещата. Сега трябва да е по трудния начин. Няма как да навеждаме глава. Очаква ни тежък двубой срещу Астана. Силен съперник. Трябва да гледаме позитивно и да ги отстраним" - започна Десподов.

Лудогорец тепърва ще анализира Астана

Капитанът на Лудогорец призна още, че към момента Астана не е бил анализиран, а причината е сблъсъкът с Ботев Враца от Първа лига. Все пак бързоногото крило изрази увереност, че казахстанският отбор не е по-слаб от този на Олимпия Любляна.

"Ако трябва да бъда честен, още не сме анализирали Астана, защото имахме мач с Ботев Враца. Като пристигнем днес, ще започнем да ги анализираме. Сигурен съм, че отборът не е по-слаб от Олимпия Люблян. Мисля, че всички футболисти, които дойдоха през лятото ще вдигнат нивото на отбора. Всеки футболист ще трябва да се адаптира, за да влезе по най-добрия начин. Радостно е, че вкараха голове вчера. Това също ще им даде самочувствие на тях. Радостен съм, че можем да работим с такива професионалисти.

Ние уроците сме си ги взели. Определено трябва да желаем повече победата, да се влагаме повече и да даваме максимума от себе си. Мисля, че го правим това нещо, но можем много повече. Отборът има по-голям потенциал. Не трябва да допускаме грешките, които сме допускали в мачовете. Анализирали сме ги.

Винаги съм казвал, че Лудогорец гони максимума. Не се получиха нещата в Шампионска лига, сега ще гоним Лига Европа" - завърши Десподов. А защо в Казахстан са притеснени и с какво Лудогорец успя да изплаши Астана?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички