Дерменджиев: Вярвам в българските съдии, а Ники Костов много го харесвам


Дерменджиев: Вярвам в българските съдии, а Ники Костов много го харесвам
Снимка: ludogorets.com

635 0

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, похвали колегата си от Левски - Николай Костов, преди утрешния мач между двата тима в Първа лига. И обяви, че вярва в българските съдии и че Георги Кабаков ще се справи утре в Разград.

За мача в Разград

"Аз се надявам стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач. Мисля, че отборът е добре. Нямаме притеснения. Искам да стане добър мач. Мисля, че отборът е добре психологически, физически и технически, така че ние ги чакаме мачовете един след друг", започна той на пресконференцията си.

Харесва колегата си като човек и поведение

За съдиите на дербито

Запитан за съдиите, които ще ръководят мача, той заяви: "Мен не ме интересува. Аз вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят". И добави, че Тодор Неделев се подобрява значително и след днешната тренировка ще се реши дали ще е в групата за двубоя.

За Пьотровски

"Аз нямам информация откъде е търсен и откъде не е търсен. Има много спекулации в това отношение, така че той е един изключително добър футболист и е естествено да бъде ухажван от други отбори. Всички сме звезди в нашия отбор. Лудогорец разчита на него", допълни той по повод Якуб Пьотровски. 

За Николай Костов

"Ники (Николай Костов, бел.ред.) е един много добър треньор, който вече показва стила си в Левски. Аз много го харесвам като човек и позитивното му отношение към футбола и изобщо и дори и към медиите. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", посочи Дерменджиев. Николай Костов обаче не е спокоен за работата на Кабаков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички