Николай Костов припомни на Георги Кабаков миналия мач с Лудогорец и "къде не му се е получило"


Николай Костов припомни на Георги Кабаков миналия мач с Лудогорец и "къде не му се е получило"
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

2310 0

Наставникът на Левски Николай Костов говори преди утрешното гостуване на тима на Лудогорец. Той припомни за миналия мач, загубен на "Герена" с 1:0, като Костов е категоричен, че тогава "сините" са надиграли съперника си.

Ролята на съдиите

Тогава за ВАР отговаряше Георги Кабаков, а сега ще е главен съдия на двубоя. Ето как наставникът коментира това назначение, като уточни, че е в шеговит тон.

"Не можем да си позволим да запазваме никого. Предупредени са играчите, сигурни са предупредени и съдиите. Групата ще бъде публикувана по-късно. Очаквам да има качествен футбол в мача с Лудогорец, защото те притежават много интересни футболисти, които играят със самочувствие и са много креативни. Ние също разполагаме с такъв тип играчи и затова очаквам много интересен двубой“, започна Николай Костов.

Още: Феновете на Левски трябва да внимават срещу Лудогорец

"Това е най-добрият съдия и разчитаме на неговата справедливост и да се свърши каквото трябва, тъй като в предния мач беше във ВАР. Там не му се получава, в моментите, в които трябваше да реагира. Надиграхме в първия мач и оттам тръгна надолу самочувствието на отбора.Това, разбира се, е в шеговит тон.

Лошата серия срещу Лудогорец

Относно лошата серия срещу Лудогорец, като последната победа на Левски е от 2016 година. "Искрено се надяваме, не мислим толкова за серията, колкото за моментното състояние. В последния мач феновете си тръгнаха леко разочаровани заради второто полувреме. Това се дължеше и на по-добрия футбол от Славия. Нека обаче не забравяме добрите моменти през първото полувреме срещу Славия. Надявам се да се получи, така че да победим в този мач. Футболистите имат добро настроение за игра, играят със самочувствие, когато хванат играта под контрол", допълни още треньорът.

Още: В сянка при Мъри, но при Костов заблестя: 20-годишният Марин Петков е с най-голям опит срещу Лудогорец

Ново 20 - шеф в Левски обвини Стивън Жерард в лъжа и отсече: Да прави каквото иска

"Поставиха ми ултиматум - имам проблем с ръководството, а не с Левски - това е моят клуб"

Отказал 5-цифрена заплата от пряк конкурент на Левски - плаща си, за да играе?

Съдиите, начело с Георги Кабаков, обясниха за ролята на ВАР и дадоха важно обещание

Българските съдии, които вдигаха най-много жълти и червени картони през есен 2023/24

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички