Дерменджиев скочи на Томаш и подчерта: Отиваме да зарадваме феновете срещу ЦСКА


Дерменджиев скочи на Томаш и подчерта: Отиваме да зарадваме феновете срещу ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

10314 0

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели мнението си след разгромния успех с 4:0 над Локомотив Пловдив на 1/8-финалите за Купата на България. 

Специалистът обясни, че разчита на най-силните си футболисти и се опитва да обиграе конкретен състав. Междувременно тече и подготовката за легендарното гостуване на ЦСКА в неделя и няма вариант срещата да бъде отложена. 

Дерменджиев наруши мълчанието на тема "съдии" и отговори на нападките от страна на Александър Томаш. Треньорът на съперника обясни, че съдиите днес са помогнали на Лудогорец, но 68-годишният треньор не вижда нищо подобно.

Коментарът на Дерменджиев

Аз съм доволен от мача и играта, която сътвориха момчетата. Освен головете имахме много възможности и до полувремето трябваше да водим с много голям резултат. До края на годината остават 2 мача и отборът влиза във форма. 

В Лудогорец има много добре играчи и може да се ротират, но между тях трябва да има компактност. В момента мисля, че това е съставът, който играе най-добре. Всички останали са много добри футболисти и резервите ни реализираха. 

Футболистите трябва да се чувства сигурни и да им се дава възможност - мисля, че са го получили и за това са доволни.

Дано да не пропускаме толкова много голове в останалите два мача. За мен е много важно, че сме стигнали до тези ситуации.

Претенции към съдиите? Знаете, че аз никога не ги коментирам - според мен се справиха перфектно. Според мен не трябва Томаш да се оправдава с тях. 

Нека да има публика - това е много добре за футбола в България. Мисля, че ще бъде абсолютно нормален мач, отиваме да играем футбол и нека по-добрия победи. Мачът с ЦСКА ще бъде тест, но отиваме просто да играем футбол, за да зарадваме феновете. 

Чувам от вас, че мачът може да се отложи. Нека феновете са сигурни, че мач ще има - готвим се много добре", категоричен бе Дерменджиев. 

Ето с какъв коментар Томаш ядоса по-рано Дерменжиев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички