Дерменджиев с опасения след паузата, но целите на Лудогорец са ясни


Дерменджиев с опасения след паузата, но целите на Лудогорец са ясни
Снимка: Lap.bg

1096 0

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели целите си през кампанията. Той наскоро се завърна на "Хювефарма Арена", но бързо успя да освежи отбора с решенията си. 

Пред "Мач Телеграф" опитният специалист отчете добрата игра и силните тренировки на възпитаниците му. Той е говорил с тях и е поискал професионално отношение, но се притеснява как им се е отразила паузата за националните отбори. 

Коментарът на Дерменджиев

"Ние така, силно казано, гледаме в Лигата на конференциите да играем мач за мач, което видяхте, че с Фенербахче се получи. Да, сега ще се опитаме да го направим същото и със Спартак Търнава в Словакия, и оттам нататък точките вече ще започнат да се трупат. Нашата цел е, естествено да излезем от групата и да продължим напролет. 

Всяка една пауза е полезна за нас, проблемът е, че националните играчи се завърнаха скоро, тези които са повикани се натоварват допълнително и това за нас не е добре, особено в края на годината.

Интересува ме само моменталното състояние на моя отбор, и се стремя да го подобря, като наистина съм доволен от показаното от футболистите как тренират и какво правят. Говорил съм с тях да имат нужното професионално отношение", категоричен е специалистът. 

 Вижте кога ще играе Лудогорец за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички