Лудогорец готов да откупи Руан Секо, исканата сума е 4 млн. евро


Лудогорец готов да откупи Руан Секо, исканата сума е 4 млн. евро
Снимка: БГНЕС

1403 0

От Сантос очакват да получат сериозна финансова инжекция през зимния трансферен прозорец. Причината за това е, че Лудогорец трябва да откупи нападателя Руан Секо, ако иска да задържи бразилския нападател.

Лудогорец ще отдели сериозна сума за играча

Лудогорец привлече Руан под наем до края на този сезон, като българският шампион заплати за това на бившия отбор на Пеле - 300 хиляди евро,съобщава местното издание "diariodopeixe", цитирано от "Мач телеграф". Според информацията от Бразилия Лудогорец ще възползва от възможността да закупи играча още в първия месец на новата година.

Поставената цена на Руан Секо от бразилския гранд е 4 милиона евро, но е твърде вероятно легендарния клуб от страната на кафето да посмали изискванията си, тъй като от Разград едва ли ще се съгласят да платят подобна сума.

В същото време стана ясно, че бившият футболист на Лудогорец Каули Оливейра, който в момента играе за бразилския Баия, е пред сензационен трансфер в кандидат шампиона на страната Палмейрас. Напускането на Каули няма да е лесно. Според бразилските медии, Каули има откупна клауза, която е записана в договора му със "Сити Футбол Груп", която е на стойност 50 милиона евро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички