Дерменджиев направи завоалирано признание за Лудогорец - ЦСКА и отсече: Никой не очакваше Мъри да си тръгне от Левски


Дерменджиев направи завоалирано признание за Лудогорец - ЦСКА и отсече: Никой не очакваше Мъри да си тръгне от Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2322 0

Бившият треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев, коментира предстоящото дерби между 11-кратните шампиони на България и ЦСКА, което ще изиграе голяма роля в Първа лига.

Опитният специалист е категоричен пред "Дарик радио", че победител в събота ще наклони везните за крайното класиране в една от двете посоки.

Бившият наставник на Левски оцени и ситуацията в клуба, след като Стоилов напусна през април, а сега поне временно бива воден от легендата на отбора - Елин Топузаков.

Мнението на Дерменджиев 

"Трудно е да се определи фаворит, като се има предвид, че този мач сигурно ще даде предимство на отбора, който ще стане първи. За мен до голяма степен този мач ще покаже кой ще бъде първи, макар да има други мачове, които да се играят, но този е директен.

Отборът на Лудогорец сега е малко по-различен (б.р. – от времето, в което Дерменджиев бе треньор), но въпреки всичко, имат много международни мачове и рутината от тях си дава последствията в положителен аспект. Едва ли би повлиял този мач като напрежение.

Наистина Лудогорец не е бил в ситуация да не е шампион, но аз не вярвам да загубят титлата. Ивайло Петев придоби определена рутина в отборите, в които беше, знае как да поведе отбора и мисля, че ще бъдат шампиони.

Няма да играят ключови футболисти, а ще играе самият отбор. Който треньор подготви по-добре отборната игра, той ще спечели", допълни Дерменджиев около битката между "зелени" и "червени".

Напускането на Мъри 

"Много изненадваща ситуация да си тръгне Мъри Стоилов от Левски, никой не го очакваше. За Елин Топузаков мога да кажа, че е едно много разумно и стегнато момче. Изключително отговорен. Обожава Левски и ще даде всичко, което може. На този етап мисля, че се справя много добре със ситуацията, която му повериха", уточни Дерменджиев.

Ето какво сподели и Анатоли Нанков за Лудогорец - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички