Дамите от клуб „Ladies of Ludogorets“ имат годишнина


Дамите от клуб „Ladies of Ludogorets“ имат годишнина
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1093 0

"Днес се навършва една година от основаването на дамския клуб „Ladies of Ludogorets“. За този период, дамите на Лудогорец осъществиха заедно много дарителски инициативи, тематични срещи и информационни кампании. В дамския клуб участват всички съпруги и приятелки на футболисти и треньори, както и дамите, които работят в Лудогорец. Почетен член на клуба е г-жа Кремена Домусчиева, с чиято подкрепа се реализират голяма част от добрите дела.

Част от важните мисии на клуба бе да привлече вниманието на жените към грижата за собственото здраве и проблема с рака на гърдата чрез дългосрочна кампания, осигуряваща безплатни профилактични прегледи и напомняща важността им. Отново в подкрепа на жените, бяха дарени средства на пострадалото момиче от Цар Калоян, както и на майката на бивш кадър на академията от Разград - Мартин, който се нуждае от продължително лечение.

В подкрепа на деца и младежи от домове за социална подкрепа за великденските и коледните празници, дамите от клуба занесоха олекотени завивки, бельо, бяла техника и много лакомства на всички деца в център „Лудогорие“ град Исперих, както и на децата и младежите от „Център за настаняване от семеен тип“ в Разград.

Възрастните от дома за хора с увреждания в Разград също бяха посетени за коледните празници За тях дамите осигуриха дрехи, храна и индивидуални подаръци.

Жените от клуба бяха съпричастни и към бягащите от Украйна жени и деца. Само за два дена събраха детски консумативи - шампоани, кремове, памперси, детска храна, дрехи, пакети със захар, брашно, консерви, олио, спагети, вафли, битови уреди, лекарства и други. Всичко това изпратиха на пристигналите бежанци по българското черноморие и на украинския център във Варна.

Тази една година показа, че участничките от клуба „Ladies of Ludogorets” могат успешно да съчетават времето за развлечение с работата по теми от обществена значимост. Плановете на клуба и за настоящата година са амбициозни, като част от концепцията им е да бъдат подобрени условията за забавления в свободното време на децата в Разград и да продължи тенденцията за подкрепа от жени за жени", гласи информация на официалния сайт на Лудогорец.

Същевременно има индикации Лудогорец Разград да осъществи голям трансферен удар, касаещ ас в атаката на тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички