Официално: Лудогорец представи двама нови, те споделиха какво са чували за "орлите" (ВИДЕО)


Официално: Лудогорец представи двама нови, те споделиха какво са чували за "орлите" (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1514 0

Лудогорец официално представи две от новите си попълнения през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за Рик Джонатан и вратаря Симон Слуга. Двамата говориха и на специална пресконференция, като разкриха какви неща са чували за "орлите".

Преди тях пък говори и спортният директор Козмин Моци. "Надявам се двамата футболисти да помогнат, за да може отборът отново да стане шампион. Първото нещо, което гледаме, когато правим трансфери е да намерим най-добрите играчи. Те са много качествени и опитни играчи. Сигурен съм, че ще ни помогнат да станем шампиони. До края на месец февруари прозорецът е отворен. Лудогорец търси класни футболисти и в този момент нямаме сигурно.

Не сме близо до подпис с нито един друг играч и когато нещо се случи ще го разберете официално. В този момент ние имаме доста добри футболисти на всяка позиция. Не търсим спешно играчи в този момент. При Лудогорец винаги селекцията е отворена до последния ден. Ако може да направим някои добри трансфери на играчи с добри качества може да има футболист на всеки пост. Също така на този етап няма да има и изходящи трансфери, но винаги всичко е възможно" - сподели Моци.

"Знам много неща за Лудогорец и те са хубави. Всяка година се борят да печелят титлата също играят в Европа. Чест и удоволствие. Знам, че конкуренцията е много голяма. Моци ми разказа как е бил вратар. Това, което се иска от мен е да си свърша работата и да имаме резултати. Знам ситуацията с класирането. Ще бъде труден полусезон, но ние ще дадем най-доброто от себе си и ще покажем, че сме най-добри в шампионата. Избрах да бъда в Лудогорец по много причини. Ще имам възможност да играя в първа лига, а освен това отборът се бори да е шампион и да играе в Шампионска лига и Лига Европа. Лудогорец е невероятен клуб" - заяви пък Слуга.

Рик Джонатан сподели: "Лудогорец е отбор с мотивация. Надявам се да бъде част от победите на този отбор и за напред. Виждам силен и задружен отбор и това ще даде плодове. Не познавах никой. От телевизията познавах Сисиньо. Преди да дойда тук говорих с момчетата, които ми казаха само хубави неща. Знам каква е ситуацията. Ще се постараем да спечелим поредната титла".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички