Дамбраускас: Тук съм, за да печеля титли и купи с Лудогорец


Дамбраускас: Тук съм, за да печеля титли и купи с Лудогорец
Снимка: https://ludogorets.com/

1045 0

Старши треньорът на български шампион Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата на своя тим над Спортист (Своге) от 1/16-финалите за Купата на България. "Орлите" надделяха с 3:1, а Дамбраускас призна, че е в отбора, за да печели титли и купи.

"Не смятам, че подценихме мача. Ние не сме губили концентрация. Целта ни е да продължим в следващата фаза. Не бих казал, че подценихме двубоя. Проумихме съперника. Но имаше моменти, в които играхме по-бавно. В първия двубой за новата година е нормално това. Мачовете, които играхме в Турция, не могат да се сравняват с официалните двубои. Не сме напълно щастливи с това, което показахме.

Искам да доминираме 90 минути. Но това трудно се получава. Това, което се опитваме да направим на тренировъчното игрище, се опитваме и да го пренесем на терена. Моят стил е да се концентрирани върху всеки следващ мач. Аз съм тук, за да печели титли и купи с Лудогорец. Не правя разлика между първенството и турнира за Купата. Когато започваш с мачовете след дълга пауза, доста неща може да са променени. Треньорите имат време да работят. Етър се представи добре в последните мачове. Ние трябва да имаме респект към тях и да се подготвим добре" - заяви Дамбраускас.

А Лудогорец плати 1 млн. евро за играч, който е можело да привлече като свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички