Дамбраускас се скъса да хвали всичко в Лудогорец, говори и за новия в отбора


Дамбраускас се скъса да хвали всичко в Лудогорец, говори и за новия в отбора
Снимка: https://ludogorets.com/

2478 0

Старши треньорът на български шампион Лудогорец - Валдас Дамбраускас, говори на пресконференцията на тима при представянето на най-новото попълнение - нападателят Пиерос Сотириу. Дамбраускас не пропусна да похвали "орлите" за базата, условията и за скаутското звено. Той коментира и Сотириу.

"Щастлив съм да представя Пиерос Сотириу. Имаше клубът проблеми с контузени футболисти като Ману и Марин, които не могат да се впишат в тренировъчния процес. На Лудгорец му трябваше точно такъв нападател, който да запълни дупката. Пиерос не се нуждае от представяне. Има изключителен опит в отборите, в които е играл. Освен това е и кипърски национал. Със сигурност ще радва феновете на Лудогорец с представянето си в следващите мачове. Сотириу през последните месеци е сменил няколко етапа на подготовка. Около една седмица не е тренирал въобще. Бил е на подготовка с Астана и е изиграл две контроли. Той тренира индивидуално, ще започне от утре с отбора. Кога ще играе зависи от представянето му в тренировъчния процес" - сподели наставникът за новия нападател.

"Смятам, че проведохме един много добър лагер в Турция. Играхме срещу големи отбори. Смятам, че това са няколко много добри стъпки за клуба. По принцип подготовка не свършва с лагера в Турция. Трябва да се усъвършенстваме всеки ден. Предпочитам да не говоря за Етър, а за първия ни мач за Купата срещу Спортист Своге. Всеки отбор заслужава уважение. Аз не мисля за далечното бъдеще, а по-скоро до два-три дни. Не желая да говоря за мача с Етър.

Какво мога да кажа за базата? Всеки футболист или треньор трябва да е доволен, ако има такива условия за подготовка. През 2017 година бях тук с Жалгирис и още тогава видях какви са намеренията на хората тук. Сега виждам, че всичко е направено по много добър начин. Вярвам, че ние ще използваме добрите условия, за да постигнем резултатите, за които се борим.

Винаги съм казвал, че не обичам да коментирам слухове или писания в медиите, които спрягат различни имена за Лудогорец. Селекцията е дълъг и отворен процес. Лудогорец има много добро скаутско звено, което си върши идеално работата и работи непрестанно по селекцията. Новите наши попълнения трябва да бъдат наистина класни и да допринесат за по-доброто представяне на отбора като цяло" - допълни още Дамбраускас.

А Пиерос Сотириу посочи силните си страни и защо е в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички