Пиерос Сотириу посочи силните си страни и защо е в Лудогорец


Пиерос Сотириу посочи силните си страни и защо е в Лудогорец
Снимка: https://ludogorets.com/

1852 0

Новото попълнение на български шампион Лудогорец Пиерос Сотириу бе официално представен от новия си клуб. Нападателят отговори на въпросите на медиите, като посочи силните си страни и обясни какви са целите му при разградчани.

"Много съм щастлив да съм част от този голям клуб. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на Лудогорец в битката за трофей. Искам да благодаря на хората, които помогнаха за осъществяването на този трансфер. Трудолюбив съм, тичам много, задържам топката, вкарвам и доста голове. Аз съм тук, за да помогна на Лудогорец да спечели десетата поредна титла и да се класира в групите на Шампионска лига или Лига Европа" - започна Сотириу.

"Не познавам никого персонално от футболистите на Лудогорец, но много искам скоро да се запознаем и заедно да постигнем успехите, които преследват отборът. Знам, че има много опитни футболисти в тима, които дори са се превърнали в легенди за българския футбол. По отношение на стила, който проповядва Дамбраускас, имам вече някаква представа. Проведох две индивидуални тренировки. С огромно нетърпение очаквам да се включа пълноценно в отборните занимания.

Смятам, че съм готов за игра, но практически последния мач, който изиграх е в края на ноември. В момента тренирам индивидуално. Кога ще играя и дали съм готов ще реши старши треньорът. Смятам, че е хубаво да имаш силна конкуренция в нападение. Така можеш да покажеш възможностите си и за мен е полезно да има конкуренция и съм радостен" - сподели още нападателят.

А Лудогорец стресна Кипър със заплатата, обещана на Сотириу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички