Ихиньо Марин: Човек просто трябва да свикне с българския футбол


Ихиньо Марин: Човек просто трябва да свикне с българския футбол
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1670 0

Най-новото попълнение на Лудогорец Ихиньо Марин говори за себе си, както и за новия си отбор - разградчани. Освен това, атакуващият футболист призна, че има разлика между футбола в Испания и този в България, но "човек просто трябва да свикне".

"Всичките ми съотборници се отнесоха добре с мен от първия ден. Много ми помагат ежедневно, за да се адаптирам. Отлични играчи, това веднага си пролича. В момента се намираме в процес на сплотяване на колектива. Когато премине този момент, отборът също ще се подобри.

Седмици не бях тренирал, но започнах да влизам в задачите и целите на треньора. Той е човек, който работи много всеки ден, дава ни добри насоки как да стоим и да се държим на терена. Ще се опитам да спечеля доверието на треньора. Мисля, че моята силна част е играта ми с глава пред вратата.

Наблюдавах Лудогорец в Европа, в българското първенство не съм. Видях, че се класираха за Шампионска лига няколко пъти и за Лига Европа също. Хареса ми стила, който практикуваха. Българският футбол е по-различен от испанския. Но в крайна сметка има една топка и две врати - трябва да вкараш в една от тях. Човек трябва просто да свикне с българския футбол" - сподели той. Междувременно, УЕФА обяви кога е първият мач на Лудогорец в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички