Павел Върба говори за Ихиньо Марин и разкри от какво зависи дали ще има още трансфери


Павел Върба говори за Ихиньо Марин и разкри от какво зависи дали ще има още трансфери

389 0

Наставникът на българския шампион Лудогорец Павел Върба говори за най-новото попълнение на "орлите" - Ихиньо Марин. Освен това, специалистът разкри и от какво зависи дали ще има още нови трансфери в разградския тим.

"Избрахме Ихинио, защото вярваме, че неговите качества ще подобрят представянето ни в атака. Сигурен съм, че той ще ни направи по-ефективни в предни позиции. На мен испанският футбол ми харесва страшно много. Раздвижен играч, който може да влиза в комбинации, да вкарва голове - такъв, който ще бъде полезен за всеки един отбор.

Заради коронавируса се удължи трансферният прозорец. Много зависи от това как ще се представим в Европа. Ако продължаваме напред, ще имаме и още нови играчи. Разбираемо е, че началото на сезона не се хареса на никого, но клубът в момента е в период на промени и отделно от това COVID-19 ни нанесе доста щети. По всяка вероятност ще имаме нови играчи и когато сме комплектовани, всичко ще си дойде на мястото. Срещу Славия ни чака тежък мач, в който трябва да победим" - сподели той пред медиите.

Междувременно, от Будучност заявиха, че няма страх от Лудогорец и няма какво да ги спре.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама