Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас е на крачка от това да започне нова работа


Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас е на крачка от това да започне нова работа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1488 0

Преди да застане начело на Лудогорец, литовецът Валдас Дамбраускас работеше в Горица, а сега по всичко личи, че вече бившият треньор на "орлите" ще се завърне в Хърватия!

По информация на "Тема Спорт" той е много близо до това да стане наставник на гранда Хайдук Сплит, който през уикенда допусна нова грешна стъпка в хърватския шампионат, губейки с 0:2 от Шибеник.

Изданието твърди, че настоящият треньор Йенс Густафсон е близо до уволнение от страна на президента Лукша Якубушич и спортния директор Миндаугас Густафсон, тъй като в Хайдук вече се усеща и натиск от страна на феновете...

"Четох доста за тази възможност. Нормално е, когато треньор загуби работата си, да иска да получи нова възможност по-скоро. Да, поддържам връзка с Николичиус, но не сме говорили за поемането на Хайдук. Не би било редно да говорим и мислим за това, защото тимът си има треньор в момента и не е правилно. Имам уважение към всеки треньор, който е активен, включително и към него и трябва да бъда търпелив и да изчакам ново предложение. Да, приятно е да чувам, че феновете на даден отбор пишат за мен и ме искат, но аз съм във Вилнюс, а не в Сплит", пък коментира самият Валдас Дамбраускас пред "Спортске новости".

Съвсем наскоро литовецът бе коментирал уволнението си от Лудогорец и каза няколко думи по адрес на заместника си - Станислав Генчев. Прочетете ги тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички