Лудогорец продължава да продава билети за Европа, чака изискванията


Лудогорец продължава да продава билети за Европа, чака изискванията
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1558 0

От българския шампион Лудогорец се обърнаха към своите привърженици, за да ги информират, че все още тече продажбата за билети за двубоя от груповата фаза на Лига Европа срещу Спортинг Брага. Сблъсъкът между двата тима е в четвъртък, 21 октомври.

"ПФК Лудогорец съобщава, че продължава продажбата на билетите за мача с Брага от група F на Лига Европа при 30 процента от капацитета на "Хювефарма Арена". Клубът е в очакване на новата заповед на Министъра на здравеопазването, от която ще стане ясно дали за присъствие на футболен мач ще е необходим зелен сертификат или ще бъдат въведени нови физически ограничения. ПФК Лудогорец незабавно ще уведоми своите фенове за следващите стъпки по организацията на двубоя с Брага в зависимост от решенията на Здравното министерство и ще предприеме всички действия в помощ на привържениците, спазвайки стриктно разпоредбите.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да се възползват от онлайн продажбата на билети на https://tickets.ludogorets.com/

Билетната каса на улица "Васил Левски" ще работи в дните до мача, включително в четвъртък до 20,00 ч" - написаха "орлите" на официалния си сайт.

Лошите новини за тима пък са, че Лудогорец остана без ляв бек за мача с Брага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички