Гриша Ганчев изненада и едновременно с това мотивира футболистите на ЦСКА


Гриша Ганчев изненада и едновременно с това мотивира футболистите на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3275 0

В четвъртък (21.10.) българският гранд ЦСКА посреща Зоря Луганск на националния стадион "Васил Левски" в среща от третия кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите.

Собственикът на "армейците" Гриша Ганчев е изненадал "червената" съблекалня с много интересна и мотивираща новина, пише "Блиц"!

По информация на изданието, бизнесменът е обещал на футболистите рекордни премии, ако успеят да прескочат групите на новата надпревара на УЕФА.

"Сумата наистина е огромна. Уточняваме, че става въпрос за отборна премия, която вече ще бъде разпределена допълнително в зависимост от това кой колко минути е играл и какъв принос има в отделните мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума? Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион. Момчетата получиха пари за влизането в групите, сега ги чака нещо по-специално и ако ги прескочат. Те са уведомени – вярваме, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс", е бил коментарът на източник от "Българска армия" пред "Блиц".

ЦСКА стартира със загуба 1:5 от Рома на "Олимпико", а след това завърши 0:0 с Бодьо/Глимт в България. Утре от 22 ч. тимът на Стойчо Младенов ще търси трите точки срещу Зоря Луганск. "Червените" са на трето място във временното класиране с актив от 1 точка и голова разлика 1:5. Украинците са последни с 0 т. и баланс 1:6!

Още новини за ЦСКА можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички