В Босна: "България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и малки отбори"


В Босна: "България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и малки отбори"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2469 0

На 23 октомври Лудогорец победи Ботев Пловдив с минималното 1:0 в Разград в среща от 15-ия кръг на Първа лига, но най-коментирано бе решението на главния съдия Иво Андреев да отмени гол на "канарчетата" в началните секунди заради нарушение на Елвис Ману срещу Мануел Шоу.

Оказва се, че случилото се на "Хювефарма арена" е стигнало чак до Босна и Херцеговина! В страната предстои да бъде въведена системата ВАР, а местното издание "Sportsport.ba" използва повода, за да се изкаже против нововъведението, констатирайки в заглавието на материала си, цитирано от "Блиц":

"Голяма кражба от съдията: Мислите ли, че ВАР ще промени нещо в Босна и Херцеговина? Не се надявайте, тъй като ситуацията в България е красноречива".

В статията е публикувано и видео от случката между Ману и Шоу, а изводът е, че "жълто-черните" са били ощетени сериозно от Андреев, който е единственият човек на света, който е видял нарушение.

"България е доказателство, че във футбола продължават да съществуват грандове и малки отбори. Независимо от ВАР, реалността е ясна. В Босна и без това нямаме необходимата инфраструктура и съдии за използване на ВАР. Все пак в нашия футбол е пълно с Андреевци. През последните години сме свидетели на много сериозни грешки на реферите и дори ВАР няма да може да промени техните решения", убедени са от "Sportsport.ba".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец пусна видео и индиректно "захапа" Гриша Ганчев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички