Бившият футболист на Левски Иво Иванов се закани на Лудогорец: Няма да им е лесно


Бившият футболист на Левски Иво Иванов се закани на Лудогорец: Няма да им е лесно
Снимка: Иван Йочев

4970 0

Капитанът на съперника на Лудогорец в 1/16 финалите за Купата на България Розова долина - Иво Иванов, сподели очакванията си преди срещата с гранда от Разград.

"Розите" имат никак леката задача да спорят за място напред в турнира с Лудогорец, който показва чудесно лице в Европа. "Орлите" победиха Рома на Жозе Моуриньо и бяха само на крачка да продължат напред в Лига Европа. За тях обаче стана да се задоволят с Лигата на конференциите, която не отстъпва по много показатели на втория по сила европейски клубен турнир.

Сега на техния път застава съставът от Казанлък, който е решен на подвиг. Двубоят ще се състои в петък (18.11) от 13:30 ч. на стадион "Севтополис" в Казанлък.

"Продадени са доста билети ще има доста хора. Надявам се да стане истински празник за Казанлък. Нашият град заслужаваше отдавна такъв мач и се радваме, че се паднахме с шампиона на България. Целият град е в настроение за този мач. Билетите доста бързо се изкупуват. Хората чакат такъв мач от доста години. Ние сме отбор, който е във "В" група, но имаме доста добри млади футболисти, както и опитни такива. Надявам се да покажем характер и хората да останат доволни от нашата игра", заяви капитанът на "розите" пред "Дарик и dsport".

"Седящите места са около 2500. Всички седящи места са изкупени. В момента продават само правостоящи. Ако мачът беше в събота, щеше да има повече хора, но за съжаление е преместен в петък. Искаме да има повече млади хора и деца. За децата билетите са безплатни. Нашият град е футболен и дори във "В" група идват на мачовете доста хора", добави още той, след което разкри големите цели пред клуба.

"Имаме амбиции за професионален футбол, но нещата при нас са доста сложни. Сега подписахме два, три спонсорски договори. Общината помага също. В момента сме трети. Надявам се, ако продължаваме така, да можем да атакуваме "Б" група. Както казах, в отбора има доста млади момчета на добро ниво и всеки мач показват, че могат да играят футбол. Доста са. Да не изтърва някое име. Имаме момчета, минали през школата на Берое, от Казанлък. Не искам да казвам точни имена. В съблекалнята се говори, че този мач е трамплин за младите, за да ги видят хората.

Със сигурност ще има подценяване от тяхна страна. Все пак, ние сме във "В" група. Мога да им обещая, че мачът няма да е лесен. Разбира се, знаем с кой отбор играем - шампион на България. Важно е младите да влязат спокойни и да покажат какво могат. Този мач е за тях - да ги видят хората и дай Боже да отидат да играят на по-високо ниво. Гледам да им помагам на по-младите. Аз тренирам и деца в школата. Гледам да им помагам за развитието. Надявам се да излязат спокойни", каза още Иво Иванов.

Ето какъв футболист разградчани търсят, за да подсилят състава си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички