Лудогорец търси нов футболист на конкретна позиция, още един бразилец може да се озове в Разград?


Лудогорец търси нов футболист на конкретна позиция, още един бразилец може да се озове в Разград?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1304 0

Ръководството на Лудогорец ще се опита да намери нов централен бранител, който да подсили състава на Анте Шимунджа, твърди "Тема спорт".

Изданието пише, че на "Хювефарма арена" се работи усилено в тази насока, тъй като украинецът Игор Пластун играе все по-рядко, а това принуждава треньора да използва Антон Недялков на този пост, вместо българинът да е на обичайната си позиция като ляв бек. 

Припомня се, че през лятото "орлите" привлякоха 21-годишния бразилец Педро Енрике, но неговият трансфер е 'инвестиция в бъдещето' и до момента има само 7 мача за втория отбор, който се подвизава във Втора лига. В тази връзка се споменава, че Енрике може да получи шанс за изява при гостуването на Розова долина от 1/16-финалите за Купата, което е насрочено за 18 ноември (13:30 ч.).

Съобщава се и едно потенциално име, което може да се озове в Лудогорец през зимата - Витор Мендеш! 23-годишният бразилец бе близо до трансфер в Разград още през лятото, но тогава сделката пропадна. През последния сезон той играеше под наем в Жувентуде, където се отчете с 19 мача и 1 гол. Правата му се държат от Атлетико Минейро, който пък е заявил, че Мендеш се продава и най-вероятно няма да е част от тима през 2023 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нидерландският гранд Фейенорд отмъква звезда на Лудогорец през зимата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички