Бивш треньор на "орлите" и Левски: Очаквам офанзивен Лудогорец и по-затворен ЦСКА


Бивш треньор на "орлите" и Левски: Очаквам офанзивен Лудогорец и по-затворен ЦСКА
Снимка: ludogorets.com

2884 0

Бившият старши треньор на Лудогорец, а и на Левски - Стойчо Стоев, коментира предстоящото важно дерби в Първа лига между "орлите" и ЦСКА. "Армейците" водят с две точки на върха, а до края на редовния сезон остават общо три кръга, преди да дойдат плейофите.

Стоев вярва, че в предстоящия дуел на "Българска армия" футболистите на Ивайло Петев ще играят по-атакуващо и ще имат преимущество над съперника, който ще е по-затворен и ще очаква своите моменти.

Специалистът загатна и едно от оръжията на "червените" - статичните положения. В последно време обаче и те не носят толкова успех на ЦСКА, колкото в началото на сезона.

"При ЦСКА се вижда, че имат проблеми в защитния вал и от тази гледна точка няма да рискуват да се опитват да играят много офанзивно, тъй като знаят, че Лудогорец има бързи и технични футболисти, които, давайки им възможност за празни пространства, могат да накажат, който и е да отбор.

Затова очаквам, че ЦСКА ще играе малко по-затворено, по-внимателно и разчитайки на моментни проблясъци в предни позиции или най-вече на статични положения, тъй като в този компонент от играта имат силни страни. Тоест очаквам офанзивен Лудогорец и по-дефанзивен ЦСКА" - сподели Стоев за "Дспорт".

Сблъсъкът между двата отбора ще се състои в неделя, 30-и април, от 20:15 часа. Дни преди сблъсъка - свършиха ли билетите за ЦСКА - Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички