Не Десподов, а Неделев е най-опасният играч на Лудогорец за отбора на ЦСКА


Не Десподов, а Неделев е най-опасният играч на Лудогорец за отбора на ЦСКА
Снимка: Ludogorets.com

3097 0

С наближаването на двубоя между ЦСКА и Лудогорец се увеличават и страстите, тъй като този път двубоят е с огромен залог. "Червените" са на първо място с 2 точки преднина пред разградчани преди сблъсъка на "Българска армия". Освен точките отборът на Саша Илич може да има и друго предимство при победа, а именно отново да е домакин в плейофите.

Тодор Неделев все още е под въпрос за двубоя в неделя

Лудогорец е отборът, който има повече проблеми с контузени играчи, като един от тях е Тодор Неделев. Оказва се, че и той е най-опасният футболист за ЦСКА от всички играчи с активни състезателни кариери, пише "Мач телеграф". Все още не е ясно дали Неделев ще е възстановен за двубоя с "червените", но вече тренира.

Статистиката показва, че няма друг футболист, който да се е разписвал по-често във вратата на ЦСКА. Неделев има 6 попадения срещу "червените" във всички турнири, докато носеше екипа на Ботев Пд. Четири от тях са за първенство, а другите два – в турнира за Купата на България.

Във втория по значимост турнир в страната Неделев бе главен герой в полуфиналите през 2019 година. Тогава Ботев победи в Пловдив с 3:2, а реваншът на "Армията" завърши 3:3. Във всеки от двубоите той се разписа по веднъж. Дебютното му попадение срещу ЦСКА бе на 18 ноември 2017 година от дузпа, а двубоят тогава завърши 1:1. По-специално на "Армията" и двата му гола за първенство са от дузпи, а от игра се е разписвал само за Купата. Sportlive.bg пък направи справка в последните 3 сезона за любопитните директни трансфери, случили се между ЦСКА и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички